Gezondheid gids

Terug naar Gezondheid startpagina

Start  »  Gids  »  G  »  Gezondheid  »  Cursussen

Cursussen gids

Gezondheid gids
Douchestoel

1. Gezondheid cursussen - NTI.nl
In de meest uiteenlopende cursussen leer je alles over jouw lichaam en geest.

http://www.nti.nl/cursussen/gezondheid-en-uiterlijke-verzorging/

2. Gezondheidszorg - NHA.nl
Vindt u het leuk om met mensen te werken? En hen te helpen met hun lichamelijke of geestelijke gezondheid? Wij bieden een gevarieerd opleidingsaanbod. Kies voor een beroepsgerichte cursus of voor een basisopleiding of een mbo opleiding. U leert thuis in uw eigen tempo voor een officieel diploma!

http://www.nha.nl/themas/Gezondheidszorg.aspx

3. LOI
Zorgen voor mensen geeft veel voldoening. Wil je werken als sociaal pedagogisch hulpverlener, hartfunctielaborant, longfunctieanalist of laborant klinische neurofysiologie? Bij LOI Hogeschool haal je het juiste diploma. Je combineert leren en werken en kunt meteen iets voor anderen betekenen.

http://www.loi.nl/themes/gezondheidszorg/index.htm

4. Opleidingscoach
Wil jij jezelf ontwikkelen? Met mensen werken? De opleiding tot Transformatie Coach aan NEM Academy is voor mensen die met mensen willen werken en voelen dat de tendens van deze tijd vraagt om een andere benadering. Bezoek eens een open dag !

http://www.opleidingcoach.org/

5. Sonnevelt opleidingen
Sonnevelt Opleidingen heeft het ruimste assortiment van opleidingen, workshops en cursussen in Nederland op het gebied van een gezonde levensstijl. Met ruim 60 opleidingsgroepen en 17 jaar ervaring is Sonnevelt Opleidingen de marktleider in Nederland.

http://www.sonneveltopleidingen.nl/

6. Verpleegtechnische handelingen - Plusport.com
Een cursus Verpleegtechnische handelingen volgt u als u werkzaam als zorgverlener bent. Deze digitale training dient als opfris of herhaling van uw eerder genoten opleiding tot verzorgende of verpleegkundige. De training behandelt de 15 meest voorkomende handelingen in de Ouderenzorg.

http://www.plusport.com/trainingen/verpleegtechnische-handelingen/